Látványterv és ajánlat kérés / Kérdés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Reklámajándék emblémázás

Általános információ a reklámajándékok logozásához
 

Látványterv

A termékek emblémázásáról minden esetben látványtervet készítünk, többnyire már az ajánlathoz. A gyártás csak jóváhagyott látványtervvel indulhat el.

Embléma, grafika küldése

A logot, grafikai anyagot lehetőleg vektorgrafikus formátumban kérjük elküldeni. (Corel Draw-val készített „cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített „ai" vagy „eps" formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif,pdf stb.), ezeket mi a megrendelés után, a gyártás előtt díjmentesen megszerkesztjük, vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér, arany vagy ezüst színnel kéri, akkor lesz a szín a legegyértelműbben meghatározva, ha megadja a megfelelő Pantone színkódot (a Pantone színskálából). Ha nincs ilyen, a látványterv alapján nyomjuk.

Tamponnyomásnál, szitanyomásnál amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről az ajánlatban tájékoztatni fogjuk Önt.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a látványtervekben láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo

Hogyan emblémázható?

Reklámajándék logozásnál minden termékre az egyszínű logozás a leggyorsabb, legolcsóbb. Áraink a legtöbb esetben ezt tartalmazzák. (tamponnyomás, szitanyomás, transzefnyomás, kerámia logozás, körszitázás)

A több direkt színből álló logokat ugyanezekkel a technologiákkal nyomjuk,  emblémázásuk lassabb, bonyolultabb.

A színes, színátmenetes, képszerű emblémázás esetén színes technológiákkal logozunk, ezek költségesebbek, sokszor lassabbak. (UV led, fotónyomás, white printing, ofszet nyomás, szublimáció, epoxy matrica)

 

Emblémázási módok:

 TAMPONNYOMÁS

Papír, műbőr, bőr és parafa mappáknál alkalmazzuk kisméretű logózás esetén.

Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Darabszámtól függetlenül el kell készíteni hozzá egy klisét és egy filmet. A gépbe helyezett szilikon bélyegző /tampon/ először felveszi a kliséről a festéket, majd rányomja a tárgyra.

Ha több színnel kell nyomni valamit, színenként külön klisét kell készíteni, megvárni, míg az első szín nyomása megszárad, majd rányomni a másik színnel készítendő szöveget...és így tovább a többi színnel.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.
 

SZITANYOMÁS

Papír, műbőr, bőr és parafa mappáknál alkalmazzuk, nagyméretű nyomás esetén.

Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni.

A szita egy fakeretre szerelt háló, amely a feliratnak, logonak megfelelően van kilyukasztva, s ezen keresztül kézimunkával toljuk át a festéket a tárgyra. Minden színt külön kell felvinni.

A sík szitaszövet és a sík nyomóasztal közé kizárólag lapos, síkban kiteríthető tárgyakat lehet tenni, mely kritériumnak leginkább textil, papír és esetenként műanyag termékek felelnek meg. Az eljárás végén a nyomatot magas hőfokon szárítjuk. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.

TRANSZFERNYOMÁS

Gyöngyvászon borítású  mappáknál alkalmazzuk.

A transzfernyomás lényegében egy két lépésben kivitelezett szitanyomás: első lépésben egy papír hordozó felületre (transzfer) visszük fel a nyomatot, amit a második lépésben ipari hőprések segítségével helyezünk el az alapanyagon.

Akár íves felületek is emblémázhatóak.

Az elkészült nyomat 40 °C fokon mosható, a színek keverése pantone színskála alapján történik.

A transzfernyomás normál, durva és nehezen emblémázható felületre ajánlott. Pl.: gyöngyvászon mappa, baseball sapka, CD tartó, széldzseki, táskák.

Minden szín nyomásához külön filmet és szitát kell készíteni, és minden színt külön kell felvinni.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén a feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.

GRAVÍROZÁS

Napjaink egyik legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás.

Fém lapocskával ellátott mappák esetében alkalmazzuk.

Itt a számítógép megfelelő programjával előkészített gravírozógép lézersugara égeti vagy marja bele a tárgy saját anyagába a szöveget.

Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Áraink az egy oldalra történő gravírozás költségeit tartalmazzák.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Nagy választék, rugalmasság, pontosan kalkulálható költségek. Szakál Zsolt, Clear-Globe Kft., Kalocsa,

Egyszóval: a megbízhatóság. 12 éve a kis ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo?
Hogyan emblémázható?
Az emblémázás menete, emblémázási módok,
információk a reklámajándékok logozásáról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197